Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu ise, mutlu olarak galip gelmek istediğini ancak Aydın Yılmaz'ın ayağını kırılması yüzünden mutlu olamadığını belirterek, "Bunun nedenleri Aydın'ın ayağının kırılması. Keşke maçı kaybetseydik de ona bir şey olmasaydı. Tüm herkese geçmiş olsun. Maalesef kırmızı kart, ortada, bana göre bir şey yok ama gösterildi. Kupa önemli bir organizasyon bunun daha önem kazanması için tam takım olarak çıktık. Değer vermesek hiçbir oyuncumuzu riske etmezdik. Biz önem veriyoruz ancak aynı anlayışı göstermeyenler de var. Daha dikkatli olmalarını istiyorum ağabeyleri olarak. Oyunun kontrolü bizdeydi. Oyunu daha önceden koparabilirdik. Ancak istediğimiz son vuruşları yapamadık. Maçı kazandığımız için memnunuz. 

Arkadaşlarımızın oynadıkları oyun herkesi memnun etti. Bu mücadeleyi ligde de göstermeye çalışacağız. Elazığspor'un lig maçlarını da aynı mücadeleyi, performansı göstereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada Galatasaraylı yönetici Necati Demirkol, ayağı kırılan Aydın Yılmaz'a hastaneye kadar eşlik ederek, futbolcunun yanından ayrılmadı.

Maç sonunda kaleci İveşa, sahaya dönerek, taraftarlarla galibiyeti uzun süre kutladı. İveşa'ya eşlik eden bordo beyazlı taraftarlar, karşılıklı tezahüratlarda bulundu.