Sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli bilgi yarışmasında futbolla ilgili bir soru çıktı. Yarışmacıya, "Galatasaray'da 7 sezondur yaptığı kurtarışlarla birçok maçta yenilgiyi engelleyen ve hakkında "Çayı da mı ben koyayım" şeklinde 'caps'ler yapılan kaleci kimdir?" sorusu yöneltildi.

Kadın yarışmacı, sosyal medyada büyük ilgi gören 7 bin 500 TL'lik bu soruya 'Muslera' doğru cevabını verdi.
Galatasaray'a bir darbe de Muslera'dan
Sakatlıklar ve cezalılardan bbaşını kaldıramayan Galatasaray'a bir darbe de Muslera'dan geldi.
Kayserispor maçında kafasına dikiş atılan Muslera, Brezilya maçında kadroya alınmamıştı... Uruguaylı kalecinin Fransa maçında da oynaması beklenmiyor. Salı akşamı oynanacak maçta Uruguay Milli Takımı kampında yer alacak Muslera’nın, Çarşamba günü İstanbul’da olması ardından da, Cuma günü Konyaspor maçında sahada olması bekleniyor. Fakat milli takımda sakatlığı nedeniyle forma bulamayan Muslera’nın son durumunun forma giymeye müsait olup olmadığı bilinmiyor.

İsmail Çipe oynarsa ne olur?

Fernando Muslera yüzde 90 ihtimalle Konyaspor karşısında sahaya çıkacak... ama yine de yüzde 10’luk bir ''acaba'' var. Bu da akıllara İsmail Çipe’yi getiriyor. Kariyeri boyunca sadece geçen hafta Kayserispor maçında 1 dakika Süper Lig maçına çıkan İsmail, 1. Lig’de hiç forma forma giymedi 23 yaşındaki İsmail; Tuzlaspor, BUGSAŞ ve Karagümrük formalarıyla 2’nci ligde beyaz ve kırmızı gruplarda toplam 35 maça çıktı