Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu radikal kararlar almaya devam ediyor. Kalabalık kadro nedeniyle antrenmanların verimli geçmediğinden dert yanan ve bu yüzden bazı isimleri gözden çıkararak Alanya kampına 26 kişi götüren Hamzaoğlu, sezonun ikinci yarısında her futbolcuya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kadro istikrarına önem veren ve bu nedenle Cim-Bom’un başına geçer geçmez ideal 11’ini oluşturan Hamza Hamzaoğlu’nun, kampta futbolcularıyla yaptığı toplantıda “Kamp süresince 2 hazırlık maçı oynayacağız. Ayrıca 1 de kupa maçı yapacağız. Herkese şans vereceğim. Bu yüzden kimse ‘Bana şans verilmiyor’ diye dert yapmasın. Çünkü bizi ikinci yarıda zorlu bir maraton bekliyor. Kimse de yerim garanti diye bakmasın. Takımda forma rekabetinin en üst seviyeye çıkmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Hamzaoğlu’nun bu sözleriyle Pandev, Bruma, Tarık Çamdal, Hakan Balta, Koray Günter, Yasin Öztekin, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş gibi isimlerin dikkatini çektiği öğrenildi.

Kişiye özel
Hamzaoğlu’nun aldığı ikinci önemli karar ise kişiye özel kondisyon programlarının bundan sonra uygulanacak olması. Cim-Bom’da 9 günlük izinde futbolcuların performans değerleri dün sabah 3 saat süren antrenmanda testten geçirildi. Gruplar halinde uygulanan testler sonrası sonuçlar teknik kadroyu memnun ederken, taktik antrenmanları dışında bundan sonra oyuncuların fizik durumuna göre özel çalışmalar yapmasına karar verildi.