Bu tabloda düşük performansı ve bekledikleri mücadeleyi gösteremeyen futbolcular ile yollarını ayırmak isteyen Galatasaray Yönetimi’nin güvendiği nokta ise Bruma, Dzemali ve Alex Telles başta olmak üzere Florya’ya geri dönecek olan toplam 15 kiralık futbolcusu…

Ligde kalan 2 maç ve Ziraat Türkiye Kupası finalinde oyuncuların tek tek bireysel performans ile mücadelelerini gözlemleyecek olan Galatasaray Yönetimi işte bu fikirde “Artık onlar düşünsün...”

Telles yüksek bir bedele gönderilebilir

Galatasaray Yönetimi, başarısız olan oyuncularının yerine, kiradan dönecek olan yıldızlarını monte edecek.

Bruma ve Blerim Dzemaili, kesin olarak önümüzdeki yıl Galatasaray kadrosunda olacak. Alex Telles’in de önümüzdeki yıl kadroda olması planlanıyor. Ancak, önemli bir piyasası olan Brezilyalı futbolcu, astronomik bir teklif gelirse satılacak.
Aynı zamanda kiralık olarak forma giydikleri kulüplerden dönecek olan Furkan Özçal, Oğuzhan Kayar, İsmail Ünsal, Emre Can Coşkun gibi genç futbolculara da Galatasaray kampında şans verilecek. Beğenilenler ise takımı gençleştirme hamlesi adına kadroda yer alacak.

Kredilerini tükettiler

Galatasaray'dan gönderilecek olan oyunculara gelirsek…
Kredisini yitiren futbolcular; Tarık Çamdal, Jose Rodriguez, Hamit Altıntop ve Ryan Donk...

Geleceği belirsiz isimler de şekillenmeye başladı. Denayer, Bilal Kısa, Umut Bulut ve Emre Çolak başta olmak üzere, sarı kırmızılı takımda futbolcuların kalan 3 maçta göstereceği performans operasyonun son şeklini almasını sağlayacak.