Terim’in kanatlarda hızlı bir oyuncu transferi istemesi nedeniyle harekete geçen yöneticiler Nani’den gelen olumsuz yanıt sonrası Almanya’ya uçtu.

CİMBOM PERULU’DA ISRARCI

Burada Schalke 04 Kulübü ile masaya oturan G.Saray’a, Almanlar kapıyı 9 milyon Euro’dan açtı. Sarı kırmızılıların Perulu oyuncu için Schalke’ye teklifi ise 6 milyon Euro oldu. Ancak bu transferde ısrarcı olan ve pazarlığı sürdüren G.Saray, Alman kulübünün istediği bonservis ücretini 1 milyon Euro aşağı çekmeyi başardı. Schalke de son olarak Jefferson Farfan’ı 8 milyon Euro’ya satabileceğini belirtti.

Sarı kırmızılıların 1 numaralı hedefi Jefferson Farfan, G.Saray transferiyle ilgili bir şey bilmediğini ve Schalke’nin 3 yıllık sözleşmeli oyuncusu olduğunu dile getirdi.

1 HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK

Bu futbolcu ile ilgilendiklerini geçtiğimiz günlerde bizzat açıklayan Başkan Ünal Klasbahis Aysal ise kurmaylarına işi bitirmeleri yönünde yetki verip 1 haftalık tatile çıktı. Farfan transferi için son gelinen noktada, Schalke halen 8 milyon Euro bonservis bedelinde diretiyor. Galatasaray ise, 6 milyon Euro teklif edip bu parayı kısa vadede ödeme kozu ile Almanları ikna etmeye çalışıyor. Farfan’ın sarı kırmızılı formayı giyip giymeyeceği 1 hafta içinde netleşecek.

Sporx