Liverpool U-20 takımında oynayan Jürgen Klopp’un zaman zaman A takıma aldığı 2001 doğumlu oyuncu Yacer Larouci, Terim’i çok etkiledi. Genç oyuncunun takip edilmesini istedi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek genç sol bek için U-18’den hocası Barry Lewtas “agresif” ve “yıldırım hızında” yorumunu yapmıştı. Hızlı oyuncuları seven Terim’in Saracchi’nin aksine daha agresif ve daha hızlı bir oyuncu aradığı biliniyordu.

Javi Martinez Fatih Terim'i kızdırdı

Öte yandan Yairo Moreno gibi Javi Martinez ismi de birkaç gündür Galatasaray ile anılıyor. Fatih Hoca ise Moreno gibi herhangi bir alakaları olmayan Javi için, “Bir daha ‘kariyere para ödemeyeceğiz’ diyoruz. 33 yaşındaki oyuncu yazıyorlar. Bir daha ‘sakatlık sorunu olan oyuncu istemem’ diyorum. Sadece son 2 sezonda 7 kez sakatlanan adamı yazıyorlar” diye isyan etti. 

Galatasaray’a yazılan Javi Martinez, son 2 senede 7 defa sakatlandı ve koronavirüs kaptığı için 46 gün sahalardan uzak kaldı. Pek çok futbolcunun aksine Martinez’in virüsü uzun sürede atlatması Almanya’da kendisine iyi bakmadığı şeklinde yorumlandı.

(Fotomaç)