O iddiaya göre Koç Holding bünyesinde çalışan ve Galatasaray Eğitim Vafkı Başkanlığını yürüten İnan Kıraç, Galatasaray'a son kez hayat kurtaracak bir iyilik yapmak istiyor. Kıraç, Koç Grubu'na bağlı bir şirketi stadın isim hakkına sponsor yapmak istiyor.

SENEDE 45 MİLYON TL 

İnan Kıraç, bu anlaşma ile Sarı-kırmızılı kulübün kasasına cebinden senelik 45 milyon TL koymayı hedefliyor. Ancak Galatasaray yönetimi, hiç düşünmeden Ali Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasından dolayı bu anlaşmaya sıcak bakmadı. Koç'un özellikle Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında söylediği asılsız ifadeler taraftarın tepkisini fazlasıyla toplamıştı.

KIZININ 1.6 MİLYARLIK SERVETİ VAR

Koç Holding'i kuran merhum iş adamı Vehbi Koç'ın kızı ile evli olan İnan Kıraç'ın eşi Suna Kıraç, 79 yaşında hayata veda etti. Uzun süredir ALS hastalığıyla mücadele eden Suna Kıraç, Türkiye vergi rekortmenleri listesinin her yıl ilk 5 sırasında yer alıyordu. Kıraç, vefat ettiğinde bilinen kişisel serveti 1.6 milyar dolar olarak hesaplandı. Bu para, Suna Kıraç'ın İnan Kıraç ile evliliğinden olan 34 yaşındaki kızı İpek Kıraç'a miras kaldı. İpek Kıraç, babası İnan Kıraç gibi koyu bir Galatasaray taraftarı.

(GsGazete)