Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Mbaye Diagne'yi göndermeye hazırlanan ve forvet bölgesine yılın transferini yapmak isteyen Galatasaray, Fatih Terim'in transfer listesinde en tepede olan Falcao transferini bitirmek istiyor. Kolombiya basını Falcao'nun yeni durağını böyle duyurdu. İşte yılın transferine dair tüm detaylar...

Yeni sezona Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek flaş bir transferle girmek amacında olan ve Radamel Falcao'yu isteyen Galatasaray hedefine adım adım yaklaşıyor. Golcü ve menajeriyle masaya oturan sarı-kırmızılılar, yıllık 5 milyon euro ve bonuslar teklif etti. Falcao düşünmek için süre isterken oyuncunun cephesinden güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Andre Silva ile anlaşmak üzere olan Monaco bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu, maliyetinden kurtulmak için gönderme kararı aldı.

ADIM ADIM GELİYOR
Dün, Porto'nun da aradan çekildiği haberi geldi. Galatasaray transferde tek başına kalırken, bu durum Kolombiya basınına da yansıdı. Falcao'nun Galatasaray'a çok yaklaştığı belirtildi. El Intra Sports'ta yer alan haberde "Falcao'nun yeni durağı Türkiye olabilir" denildi. Monaco'dan ayrılma kararını verdiği belirtilen 33 yaşındaki futbolcunun, Porto'nun da aradan çekilmesiyle Galatasaray'a gitme ihtimalinin her zamankinden daha güçlü olduğu vurgulandı.
HERKES ONA HAYRAN
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Falcao için girişimler devam ederken, İnter'in 21 yaşındaki forveti Lautaro Martinez, Kolombiyalı futbolcunun en büyük hayranlarından biri olduğunu açıkladı. Kolombiyalı yıldızın maçlarını kaçırmadığını ifade eden Martinez, "Falcao benim her zaman örnek aldığım bir futbolcu. Onunla görüşme şansım oldu.

Benim için gurur verici bir olaydı. İdol olarak gördüğüm bir futbolcu" diye konuştu.

Fotomaç