Galatasaray, indirime gittiği kombine biletlerine, kötü biten sezona rağmen ilgiyi artırdı. Geçen sezon 17 bin 500 kombine satan yönetim, önümüzdeki sezon için Temmuz ayı gelmeden ulaştığı rakamlardan memnun. Kombine alan taraftarlardan yüzde 88'i (15.500) kartını yeniledi. Kombinelere yoğun ilgide yönetim resmi olarak açıklamasa da Belhanda, Maicon ve Gomis transferlerini bitirmesinin büyük etkisi oldu. Taraftarlara yenileme döneminde yüzde 20 indirim yapılırken, sadece Cuma günü 6 binin üzerinde taraftar kombinesini yeniledi. Geçtiğimiz sezonun sayısına ulaşmak üzere olan Galatasaray, 2015-2016 sezonunda ise 38 bin 360 kombine kart satışı gerçekleştirmişti. En ucuz kombinesini 486 TL'den satışa sunan Cimbom'da en pahalı kombine ise 3 bin 645 TL...

MAICON
Sao Paulo'ya 7 milyon Euro bonservis ödenecek. Brezilyalı stoper, Belhanda ve Gomis gibi yarın İstanbul'da olacak.

BELHANDA
Dinamo Kiev, 8 milyon Euro bonservis +1 milyon bonus teklifini kabul etti. 4 yıl için sezon başına 3 milyon Euro alacak.

GOMIS
Sezon başına 3 milyon Euro ve maç başına 5 bin Euro ödenecek. Kulübü Swansea'ye 2.5 milyon Euro verilecek.

BAŞKAN ÖZBEK: 30 BİNİ BULACAĞIZ
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Tribünlere gelin" çağrısına taraftarların olumlu yanıt vermesinden çok memnun: "Yeni sezon için kurduğumuz kadroyu taraftarlar da takip ediyor. Taraftarlarımızla birlikte önemli başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Galatasaray camiasında küslük olmaz. 30 bin kombineyi bulacağız."