Bu kararla kombine gelirlerinin 60 milyon dolardan 40 milyon dolara düşmesi bekleniyor.

Daha önceden pahalı fiyattan kombine alan ve kombineden gelecek parayla yıldız futbolcu transfer edilmesini bekleyen taraftarlar 'indirim' kararına büyük tepki gösterdi.

Galatasaray, şampiyon olmasına rağmen kombinelere geçtiğimiz yıllarda yaşanan ilgiyi toparlayamadı.

Önümüzdeki sezon Türkiye'yi şampiyonlar ligi'nde temsil edecek olan Sarı-Kırmızılıların kombine satışlarına ilgi beklenenin çok altında gerçekleştiği öğrenildi.

Bu gelişme üzerine yönetim, kombine biletlerde indirim yoluna gitti. Bu sezonki indirim uygulamasında localarda yüzde 30 indirim yapılırken, önemli gelir kaynağı olarak görülen VIP 1 tribün kombinelerinde KDV dahil 9 bin 440 dolardan 5 bin 250 dolara yani yüzde 45'e ulaşan bir indirim gerçekleştirildi.

Böylece loca ve kombinelerde yapılan indirimler sonucu yıllık 60 milyon dolar olan tribün gelirinin 40 milyon dolar civarına düşebileceği öngörüldü.

ZAMLI KOMBİNE ALAN TARAFTAR İSYANDA

Gerçekleşmeyen transfer hamleleri sonrasında kombinelere ilginin azalması üzerine yönetimin yaptığı indirim, önceden pahalı kombine ve loca alan sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Önceden pahalı bilet alan taraftarların, "Biz transfer beklemeden kulübümüzü de düşünerek bilet aldık. Ancak bizim aldığımız fiyatların hemen akabinde indirilmesi bizim yanlış yaptığımız gösteriyor. Yönetim, taraftarlar arasında ayrım yapmış oluyor" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bazı taraftarlar bu karara ilişkin düşüncelerini sosyal medyada dile getirdi.

İşte onlardan bazıları

@halilakbudak77

@GalatasarayTD Bu transfer politikası kombine iptal ettirir. Stadı yıldız doldurur sayın hocam. Siz Galatasaray'ın ne demek olduğunu bilirsiniz.

@muratcimen11
Aydın'la sözleşme uzatılıp kiraya verilecek ve böylece Aydın'ın maaşı garanti altına alınacak. Yani senin kombine, forma paran peşkeş çekilecek.

@GSCForum 
Galatasaray'da kombine fiyatlarının ilginin az olmasından dolayı düşmesi üzerine: #BizimDerdimizParaDeğilVizyon

@ASYSokak  
Bugün kombine yenileme de son gün. Aydın'la yeni sözleşme uzatılsa da taraftarlar kombinelerini yenilese hemencik.

@İzmirinAslan
Kombine satışı yok. Yönetim yüzde 50 indirmiş kombine fiyatlarını. Yine satamaz. Millet Sabri, Bilal, Aydın'ı mı izleyecek? Cahil bu yönetim

@Ciga_10  
Değerli Galatasaray taraftarı lütfen kombine alınız! Aydın Yılmaz'ı izlemek beleş olmamalı... Bunun bir bedeli olmalı

@Gsaray_25
İstanbul dışında yaşıyorum. Sırf tepki olsun diye kombine alıp transfer yapmıyorsunuz diye iptal edeceğim @GalatasaraySK

DHA