ultrAslan Başkanı Veysel Giley, Kopenhang Kulübü'nün, sarı kırmızılı takımın orada oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için rakip takım taraftarlarına Kopenhag'ı desteklemek koşuluyla bilet satma uygulmasını ırkçı bir uygulama şeklinde nitelendirdi. Real Madrid ve Juventus'la birlikte Kopenhang'ı mahkemeye verdiklerini, 1 hafta-10 gün içerisinde yürütmeyi durdurma kararı alınabileceğini söyledi.  
 
İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ ANLAYIŞLARIYLA ÖVÜNÜRLER, AMA BU KARARDA BUNLARIN ESAMESİ OKUNMUYOR 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Giley, "Kurallar çekildikten hemen sonra 3 kombine şeklinde bilet satışları gerçekleştirildi.  Avrupa ultrAslan 11 bin bilet satın aldı, deplasmandaki 3 maç için. Kopenhang'in stadında 36 bin kişilik, bize 1900 kişilik yer ayrıldı.  O da doğal olarak Türkiye'ye gönderiliyor. Fakat Kopenhang Kulübü, "bizi destekleyin yoksa biletleri size satmayız" diye dayatmacı bir tavırda bulundu. Bun onların demokrasi anlayışına ve insan hakları anlayışına yakışmaz" dedi. 
 
GALATASARAY, REAL MADRİD VE JUVENTUS'LA BİRLİKTE KOPENHAG'I MAHKEMEYE VERDİ  

Veysel Giley, "Avrupa UltAslan Kopenhang Kulübü'nü mahkemeye verdi. Bunun çok kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyoruz. Kendisini Kopenhang tarafatarı olarak gösterenlerin biletleri onaylandı. Diğerlerinin iptal edildi. Danimarkalılar bunu sbadece bize yapmadılar. Gruptaki diğer takım taraftarlarına Real Madrdi ve Juventus'a da aynı şeyi yaptılar. Biz Real Madrid ve Juventus taraftarıyla birlikte hareket ediyoruz. Mahkemeye ortak başvuru yaptık, kısa sürede sonuç alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu. 
 
EN KÖTÜ İHTİMAL, İÇERİYE ONLARIN FORMASIYLA GİRİP, MAÇ SIRASINDA GALATASARAY FORMASI GİYMEK 

Giley, "Mahkemede kullandığımız teme argüman Kopenhang Kulübü'nün bu uygulamasıyla ırkçılık yaptığıdır. Kendini demokrat ve özgürlükçü gören Danimarka'da bir kulüp bunu yapıyor. Biz buna ırkçılık dedik. Mahkemeye başvurduk. Eğer orada oynayacağımız maça kadar bir sonuç alamazsak, taraftarımız içeriye onların formasıyla girecek, maç sırasında onların formasını çıkarıp, altlarındaki Galatasaray formasıyla oturacaklar. Madrid, Juventus, Galatasaray ortak olarak onları mahkemeye başvurduk" dedi.  
 
2000 KOPENHAG ZAFERİ ONLARI ÇOK KORKUTTU
 
Kopenhang Kulübü'nün kendisine gücenmediğini dile getiren Giley, "Kopenhang kendine güvenmiyor. Galatasaray'ın onları baskı altına alacağını biliyorlar. 2000'de orada UEFA Kupası'nı aldık, oradan iyi tanıyorlar. Bu nedenle böyle ırkçı bir uygulama yaptılar. Biz 1 hafta 10 gün içerisinde yürütmeyi durdurma kararı alabileceğimizi düşürüyoruz" diye konuştu.