Galatasaray'ın İsviçre kampında Thun ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan ve sezonun ilk yarısını kapatan Koray Günter, sahalara döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

Koray Günter, GSTV'den Deniz Gülen'e yaptığı açıklamada, tedavi sürecine odaklandığını belirterek, "Sakatlığıma rağmen daha güçlü döneceğim. Formamı, takım arkadaşlarımı çok özledim. Bu formayı tekrar giymek için sabırsızlanıyorum." dedi.

Ameliyatının 4 hafta önce yapıldığını hatırlatan Koray, "Doktorlar her şeyin iyi gittiğini söylüyorlar. Dizim şu anda iyi durumda. Planladığımız sürecin önünde gidiyoruz. Artık ayakta durabiliyorum ve bu bile benim için çok önemliydi." ifadelerini kullandı.

Hafif antrenmanlar yapmaya başladığını anlatan sarı-kırmızılı oyuncu, "Daha önce ciddi bir sakatlık yaşamamıştım. Sakatlandığım anda dizimden gelen sesi hayatım boyunca unutmayacağım. O anda aklıma sağlığım gelmedi. Çok üzüldüm. Çünkü bu yıl önemli hedeflerim vardı. Her şey çok olumlu gidiyordu. Benim senem olacaktı." diyerek sözlerini tamamladı.