Eren Derdiyok'un Kasımpaşa'dan alınmasıyla sınır yaklaşık 3 milyon Euro ile geçildi. Galatasaray'ın bir an önce Tarık Çamdal, Olcan Adın, Umut Bulut ve Endoğan Adili ile yollarını ayırması gerekiyor. Yönetim, bu nedenle "Size teklifler var. Artık bunları değerlendirin ve ayrılın" mesajı verdi.

NAZİFOĞLU VE ÖZBEK GÖRÜŞTÜ

Olcan Adın'ı Bursaspor, Umut Bulut'u Kasımpaşa ile Kardemir Karabükspor ve Tarık Çamdal'ı da Kayserispor ile Eskişehirspor kulüpleri istiyor. Ancak, Galatasaray'da çok daha iyi para kazanan bu futbolcular, kendilerine gelen bu teklifleri değerlendirmeye bile almış değil...

Maliyetleri 10.5 milyon Euro olan dört ismin takımdan gitmesi için Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek, futbolcuların menajerleriyle görüştü.
Yönetim, Tarık, Olcan ve Umut'un as futbolculardan dahi yüksek garanti ücret aldığını belirtip, "Bu yüzden bunları yedek olarak kulübe de tutamayız" diyor.

KADRO DIŞILAR ASTAN FAZLA ALIYOR

Galatasaray'da bütçeyi dengelemek için kadro dışı bırakılan ve kendilerine kulüp bulmaları istenen dört futbolcu, kendi mevkilerindeki as futbolculardan daha yüksek garanti ücret alıyor.

İşte o rakamlar:

As futbolcu 
Yasin Öztekin: 1.1 milyon Euro 
Kadro dışı 
Olcan Adın: 1.8 milyon Euro
As futbolcu 
Bruma: 1.2 milyon Euro
Kadro dışı 
Umut Bulut: 1.8 milyon Euro
As futbolcu 
Linnes: 950 bin Euro
Kadro dışı 
Tarık Çamdal: 1 milyon 391 bin Euro