Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Krystian Bielik'i transfer etmek için harekete geçti.

TRANSFERDE RAKİPLER VAR

Derby County forması giyen 24 yaşındaki orta saha için Birmingham City'nin devreye girdiği belirtildi. Birmingham City'nin Krystian Bielik'i sezon sonuna kadar kiralamak istediği kaydedildi. Polonya Milli Takımı'nda da oynayan oyuncu için Birmingham City'e transferde rakipler olduğu vurgulandı.

WATFORD DA DEVREDE

Birmingham City'nin yanı sıra Krystian Bielik'i transfer etmek isteyen kulüpler arasında Watford ve Galatasaray'ın da olduğu yazıldı. Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncuyla transfer için görüştüğü belirtildi.

İLGİYİ DOĞRULADI

Derby Couny Teknik Direktörü Liam Rosenior'un 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen kulüpler olduğunu doğruladığının altı çizildi. Krystian Bielik'in Polonya Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık sonrası hala tam olarak takıma adapte olamadığı, 24 yaşındaki futbolcunun Katar'daki Dünya Kupası'nda oynamak istediği belirtildi.

1 GOL ATTI

Krystian Bielik geçtiğimiz sezon Derby County formasını 16 müsabakada giydi. Polonyalı orta saha bu süreçte 1 gol atma başarısı gösterdi. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. Polonyalı futbolcunun Derby County ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

(Sporx)