Transfer döneminde ismi Galatasaray ile ciddi bir şekilde anılan yıldız futbolcu geleceği hakkında konuştu.

Galatasaray'ın transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği ancak Juventus'un yerine başka bir oyuncu bulamaması nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Kwadwo Asamoah, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Juventus'un resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan Ganalı sol bek, ''Sahaya çıktığım her an elimden gelenin en iyisini yapacağım. Juventus'ta çok mutluyum. Juventus'ta ne kadar mutlu olduğumu söyleyecek olsam çok uzun bir konuşma yapmak zorunda kalırım'' şeklinde konuştu.

''TAKIMIM VE KENDİ PERFORMANSIMDAN ÇOK MUTLUYUM''

Milan ile oynanan kritik maçta ilk 11 çıkan Asamoah, galibiyet hakkında ise ''Çok iyi oynadık ve en önemlisi gol yemedik. Takımım ve kendi performansımdan çok mutluyum. Evimize 3 puan ile dönmek harika bir his'' sözlerini kullandı.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon ile deplasmanda karşılaşacağı maç hakkında da konuşan tecrübeli sol bek, ''Portekiz'e kazanmaya gidiyoruz. 3 puan alırsak gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileriz ama kolay bir maç olmayacağını biliyoruz çünkü Sporting, evinde çok iyi oynayan bir takım'' dedi.

CENK ERGÜN, DEVRE ARASINI İŞARET ETMİŞTİ

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, yaz transfer döneminin sona ermesinin ardından devre arasında Asamoah ile tekrar girişimlerde bulunacaklarını dile getirmişti. Ergün, "Ben kendisiyle şahsen çok konuştum. Kulübe gerekenleri söyledi. Bu transfer döneminde antrenmana çıkmadı. Gana Milli Takımı'na 'Benim olası bir transferim var, İstanbul'a gitmem lazım.' diyerek affını istedi. Asamoah da gelmek istiyordu. Son saniyeye kadar o da elinden geleni yaptı ama bu dönemde mümkün olmadı." sözlerini kullanmıştı.