Rusya’da Beşiktaş’ın oyuncunun bonservisini almaktan vazgeçtiği yönünde çıkan haberler olduğunu belirten gazeteciye cevap veren CEO, “Bize böyle bir bilgi gelmedi. Biz sadece oyuncumuza, kiralık sözleşmesi bittiğinde kulübe geri dönmesi gerektiği yönünde bir uyarıda bulunduk” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DEN İLGİNÇ TEKLİFLER ALDIK”

Gökhan’ın gelecek sezon Kazan’da oynayabileceğini belirten Garayev, Türkiye’den birkaç teklifler aldıklarını söylerken, “Eğer teknik ekip onun dönmesi yönünde karar alırsa, geri dönecek ve bizimle birlikte olacak. Şu anda Beşiktaş’tan bize gelen bir teklif yok. Ancak Türk kulüplerinden ilginç teklifler aldık. O bir milli takım oyuncusu. Bunun yanında talihsiz bir kaza da geçirdi. Ciddi bir şey olmadığı için memnunuz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu yetenekli kanat oyuncusu için, Galatasaray’ın da devrede olduğu biliniyor. Bu sezon Beşiktaş’ın değişilmez isimlerinden biri olan 1992 doğumlu futbolcu, Süper Lig’de sahaya çıktığı 30 karşılaşmada 4 gol attı ve 7 de asist yaptı.