Futbola aşık bütün Türkiye’ye seslenmek istiyorum. Göksel başkana teşekkür ederek cümlelerime başlamak istiyorum. Kendisi çok büyük bir teşekkürü hak ediyor. Kulüpler Birliği Vakfı’nı hizmet ettiği 3 sene de çok iyi hizmetler verdi, çıtayı yükseltti. TFF ile kurduğu ilişkiler ve beraber çalışma ortamı içinde futbolun getirisi ve marka değeri beklenmedik seviyede yükseldi. Bu yeterli mi, hayır. Göksel Başkan görevini iyi yaptı. Kendisine teşekkür ederim.

İkinci teşekkürü de bana bu görevi layık gören kulüp başkanlarına gönderiyorum. Kulüpler Birliği çok önemli görevler üstlendi. Aynı şekilde hizmet vermeye devam edecektir. 1 yıl süreyle seçildim. Bu süre zarfında Türk futboluna hizmet edeceğim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bazı hususların aşılması için takipçi olacağımızın sözünü veriyorum.

Türk futbolunun bir aile olması, bütünlük içinde daha yükseklere taşınması için azami gayreti sarf edeceğim. Göksel Gümüşdağ’ın yaptığı hizmetler ortadadır. Bu hizmetlerin mutlaka bir karşılığı vardır. Göksel Bey de bir kulüp başkanı. Veda kelimesini yadırgadım. Geçmişte yaptığı hizmetler için tekrar teşekkür ediyorum.

Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Buradaki hiçbir başkan diğerinden daha önemli değildir. Göksel Başkanın döneminde de toplantılar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Daha önce nasıl hizmetler yapıldıysa aynen devam edecek. İstenmeyen nahoş olayların sona erdirilmesi konusundaki faaliyetler de aynen devam edecek. Değişim bir söz konusu değildir. Hep konsensüse alınmış kararlar vardı. Bunlar aynen devam edecek.

Türk futbolunun marka değerini yukarıya çıkarmak için çalışmalar yapılacaktır. 18 başkan hep bir araya geliyoruz. Katkı vermek için her şeyi veriyoruz. Bu sadece bir yönetimin görevi değildir. Tüm başkanların fikirleriyle bir konsensüs oluşuyor. Çalışmalarımız ve birliğimiz devam edecek. Olağan Seçimli Genel Kurul’dan yeni çıktık. Şu anda Kulüpler Birliği Vakfı’nın başkanı olarak buradayım.

Ajansspor