Riva’da yapılan toplantıda sert tartışmaların yaşandığı bilgisine ulaşılırken, olayın perde arkası da belli oldu.

Hürriyet'ten Tahir Kum'un haberine göre Milli Takım’ın Faroe Adaları’na mağlup olmasıyla ilgili ağır eleştirilerde bulunan Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, TFF yöneticisi Hamit Altıntop'un tepkisini çekti. Bunun üzerine Hurma, yapılan toplantıda Altıntop’un sert sözlerine maruz kaldı. Hamit Altıntop, Süleyman Hurma’yı hedef alarak “Ben olsam seni buraya almazdım” dedi.

Süleyman Hurma: "Haddini bil”

Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri! Yıldırım Demirören'in Fatih Terim'i hedef alan sözleri!

Hamit Altıntop'un sert sözleri sonrası Süleyman Hurma da aynı sertlikle cevap verince ortam oldukça gerildi. TFF Başkanı Büyükekşi ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ile birlikte birçok başkanın gözleri önünde yaşanan tartışmada Hurma da Altıntop’a, “Sen kimsin ki beni buraya almıyorsun? Haddini bil. Senin futboldaki karşılığın ne arkadaş" diye yanıt verdi.

"Bu konu burada kapanmayacak"

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ise yaşanan olay sonrası "Süleyman başkana söylenen tüm başkanlara yapılmış sayılır" sözlerini kullandı.

Bunun üzerine TFF başkanı Büyükekşi söz alarak "Süleyman beyden ve tüm başkanlardan ben özür diliyorum" diyerek toplantıyı noktaladı. Hurma ise Cuma sebebiyle sonlanan toplantıdan "Bu konu burada kapanmayacak" diyerek ayrıldığı belirtildi.

(Hürriyet / Tahir Kum)