PFDK’nın Galatasaray’a derbide yaşanan taraftar olayları nedeniyle ceza vermesiyle kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği Kasımpaşa maçı öncesinde, kulüp e-bilet uyarısında bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"6222 NO.LU Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereği 14 Nisan 2014’den itibaren Spor Toto Süper Lig’de, maçlara girişte elektronik bilet kullanılması gerekmektedir.

Bu bağlamda, taraftarlarımızın maç bileti alabilmeleri için öncesinde passolig kartı almaları zorunludur. 

Cumartesi günü Ali Sami Yen Arena’da yalnızca kadın ve çocuk taraftarlarımızın izleyebileceği Kasımpaşa karşılaşmasında da bu uygulama geçerli olacaktır. 

Kadın ve çocuk taraftarlarımız PASSOLİG kartlarına ücretsiz biletlerini tanımlayarak maça girebilecektir. 

Passolig kartları, www.passolig.com.tr adresinden temin edilebilir. 

Bilet dağıtımı 17.04.2014 saat:12:00 itibariyle e-bilet gişelerinden yapılacaktır. 

Maç günü stadyum gişelerinde Passolig Kart başvurusu yapılamayacaktır.

Kombine kartlar bu maçta geçerli değildir.

Futbol Disiplin Talimatı gereği seyircisiz oynanan müsabakalarda, kadın izleyiciler ve yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 (on iki) yaş ve altı çocuklar müsabakayı izleyebilirler. Müsabakayı izleyecek olan erkek çocuklarda 12 yaş sınırı olmak kaydı ile (turnikelerde kimlik kontrolü yapılacaktır) bayanlarda yaş sınırı olmaksızın TT Arena e-bilet gişelerinden passolig kartlarına ücretsiz bilet tanımlamalarını yaptırabileceklerdir.

Sevgili kadın ve çocuk taraftarlarımıza önemli duyurulur."
 
GALATASARAY SPOR KULÜBÜ 

Not: Bilet alabilmeniz için passolig kart başvurunuzu tamamlamış olmanız yeterlidir. Kartınız elinize ulaşmadan da stadyum gişesinden maç günü “tek girişlik pass”’ınızı alıp biletinizi yükletebilirsiniz. Tek girişlik pass alabilmeniz için Nufüs kağıdı veya ehliyetinizi yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.