Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk galibiyetini elde etmek için Tuzlaspor'u evinde ağırlayacak. Kupadaki ilk iki haftada Elazığ ve Erzincan ile berabere kalan Galatasaray, 2. Lig Kırmızı Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Tuzlaspor karşısında galibiyet peşimde. Galatasaray 2 puan ile grupta 3. sırada yer alırken, Tuzlaspor 6 puan ile grubunda lider konumunda. 
Galatasaray Tuzlaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 
Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray Tuzlaspor maçı bugün saat 20.30'da oynanacak. ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek maçı Volkan Bayarslan yönetecek. 
GALATASARAY TUZLASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER;
GALATASARAY: Cenk Gönen-Cavanda-Semih-Chedjou-Carole-Birhan Vatansever-Hamit-Linnes-Josue-Yasin-Berk Ünsal
T.D.: Jan Olde Riekerink
TUZLASPOR: Bekir-Bülent Uzun-Volkan Geyik-Orkun-Okan Duran-Sadık Baş-Arif Şahin-Doğan Ateş-Tuncay-Kıvanç-Ozan Papaker
T.D.: Aydın Kaldırım
Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta itibariyle 30 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray, gözünü kupaya çevirdi. Ziraat Türkiye Kupası 3. hafta maçında çarşamba günü evinde Tuzlaspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, kupada ilk galibiyetini almak istiyor. Kupada ilk iki maçtan beraberlik alan Aslan, Tuzlaspor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak. Son üç yıla damgasını vuran ve kupayı üst üste 3 kez müzesine götüren Galatasaray, bu sezon da kupaya önem veriyor.
Ligi de kayıpsız bitirmek istiyor
Spor Toto Süper Lig’de ise istediği gibi bir başlangıç yapan ve ilk 7 haftayı kayıpsız geçen Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle bir anda üst sıralardan kopmuştu. 12. haftada Bursaspor galibiyetiyle 3 maçlık seri yakalayan Aslan, son olarak ligin 15. haftasında zorlu Osmanlıspor maçından 1 puan çıkardı. Ligin son haftasında evinde Alanyaspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, kupada oynayacağı Tuzlaspor maçı sonrası hafta sonu ligde de kazanarak haftayı kayıpsız geçmek istiyor.