Ataköy’deki Olimpiyatevi’nde düzenlenen grup kura çekimi sonrasında B Grubu, Galatasaray, Medical Park Antalyaspor, Elazığspor ve Tokatspor takımlarından oluştu.

Kuranın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Cenk Ergün, Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig’de zorlu bir fikstürleri olduğuna değinerek, şunları kaydetti:

“Grup anlamında çok fazla seçenek yoktu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile oynayacağımız maçtan önce 6 Ziraat Türkiye Kupası, 6 da Spor Toto Süper Lig karşılaşması oynayacağız. Zorlu bir fikstürümüz var. Hazırlık döneminde başlayacak kupa maçları, lig sürecinde de devam edecek. Bunun altından kalkıp, gruptan sonra devam ederek kupayı almak istiyoruz.”

Sarı-kırmızılı takım adına devre arasında yapılması planlanan transferlerle ilgili bir soru üzerine de Cenk Ergün, “Resmi transfer dönemi, 6 Ocak’ta başlayacak. Bununla ilgili teknik ekibimizin verdiği rapor doğrultusunda yöneticilerimizin ve idareci arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor. Beklendiği şekilde mümkün olduğunca transfer döneminin başlarında, gelecek ve gidecek oyuncuların durumu belli olur. Nefes almadan ikinci yarıya başlayacağız” ifadelerini kullandı.