Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, D Grubu'nda 5. maçında Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.28 Kasım Çarşamba akşamı Lokomotiv Stadyumu'nda oynanacak Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı saat 20.55'te başlayacak.

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçını şifresiz veren kanal var mı?

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak.

Bu maç öncesinde temsilcimiz Galatasaray'ın grupta 4 puanı bulunurken, Lokomotiv Moskova'nın ise 0 puanı bulunuyor.

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Ignatjev, Kvirkvelia, Höwedes, Idowu, Denisov, Krychowiak, Anton Miranchuk, Aleksey Miranchuk, Fernandes, Eder

Galatasaray:  Muslera, Mariano (Linnes), Ozan (Maicon), Serdar, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Onyekuru, Feghouli, Rodrigues, Eren

Fatih Terim'in tercihlerindeki ince çizgi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova karşısında çıkaracağı takımı kafasında şekillendirdi.

Fernando'dan sonra Nagatomo da hazır

Bu akşam Moskova'da Lokomotiv Moskova karşısında Şampiyonlar Ligi'ne tamam ya da devam maçına çıkacak Galatasaray'da hazırlıklar tamam. Fernando'nun ardından Nagatomo'nun da oynayabilecek duruma gelmesi moralleri yükseltti. Tek hedef Moskova deplasmanından galibiyetle dönerek guruptaki şansı son maça taşımak. Florya’da oyuncuların son derece hırslı olması Fatih Terim’in moralini yükseltiyor.

Fatih Terim nasıl 11 çıkaracak?

Ligde sakat ve cezalı oyuncuların sayısının fazla olması sebebiyle taktik anlamda değişikliğe giden teknik direktör Fatih Terim, Moskova deplasmanında yine 4'lü savunmaya dönecek.

Cezaları nedeniyle ligde yararlanamadığı Ndiaye, Rodrigues ve Donk üçlüsüne bu maçta şans tanıyacak. Defansta Ozan-Serdar ikilisine dönecek Terim, ortada Donk ile Fernando’yu ön liberoda, Ndiaye’yi ise önlerinde kullanacak. Onyekuru ve Rodrigues’i kanatlarda, Eren’i ise en uçta oynatacak.

Feghouli, Selçuk ve Maicon kulübeye gidiyor

Ndiaye, Donk ve Rodrigues’in dönüşü Feghouli, Selçuk ve Maicon’un kulübeye gitmesine neden olacak. Terim’in beklentilerini karşılayamayan üç oyuncu Moskova deplasmanında kulübede oturacak. Tecrübeli teknik adam, Feghouli’yi eğer maç zora girerse, Donk’un yerine oyuna alacak. Ndiaye’yi 8 numara, Feghhouli’yi ise 10 numaraya çekecek. Terim ayrıca Selçuk’u da Ndiaye ile beraber ön libero gibi kullanıp, Feghouli’yi de 10 numara düşündüğü bazı sistemler üzerinde çalıştı.

Oyuncu tercihlerindeki ince çizgi

Fatih Terim, Lokomotiv Moskova karşısında 3 cezalı oyuncusuna yer vermeyi planlarken, Beşiktaş derbisini de düşünerek bu üç ismi kaybetmek istemiyor. Çünkü Serdar’ın da cezası nedeniyle oynayamayacağı maçta Maicon’un forması garanti. Aynı şekilde Feghouli ve Selçuk’un da oynaması neredeyse zorunlu. Ortaya çıkan bu şartlarda Fatih Terim, Lokomotiv Moskova karşısında ince çizgi üzerinde seçimlerini yapacak.

Lokomotiv Moskova - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını şifresiz veren Azerbaycan kanalı, maç saat kaçta?

Kaynak: Fotospor