Basın mensuplarıyla bugün yaptığı sohbet toplantısında "1 defansif orta saha alacağız" diyen Galatasaraylı yönetici Mehmet Özbek'in hangi isimden bahsettiği ortaya çıktı.

Mehmet Özbek, bugün saat 14:05'te Türk Hava Yolları'nın TK1367 sefer sayılı uçağıyla Lassana Diarra'nın transferini bitirmek için Marsilya'ya gitti.

Ancak transferin önünde bir takım engeller var. Diarra, Lokomotiv Moskova'yla davalık olup Marsilya'ya geldikten sonra yönetimden "İstediğin zaman bonservissiz gidebilirsin" sözünü almıştı.

Ama Marsilya'da yönetim değişti ve yeni gelen yönetim Diarra'ya "Ayrılmak istiyorsan bonservis getir" mesajını iletti. Mehmet Özbek'in bugün Fransa'da Diarra ile görüşerek futbolcudan Marsilya kanadını ikna etmesini isteyecek. 

Bonservis sorunun çözülmesi halinde Galatasaray'ın Diarra'ya 3 yıl için 15 milyon euro önereceği, futbolcunun da bu paranın 10 milyon euro'luk kısmını FIFA'lık olduğu eski kulübü Lokomotiv Moskova'ya ödeyeceği öğrenildi. 

Diarra, geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 33 maça çıkmış ve 1 gol atmıştı. Fransız oyuncu, ilk haftası tamamlanan Ligue 1'de ise Marsilya formasıyla 90 dakika sahada kaldı.

Kaynak: gamaspor