Eren Derdiyok'u alarak forvet hattındaki sorunu çözen Galatasaray, şimdi gözünü tamamen orta saha transferine çevirdi. Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir görüşme halinde olduğu Lucas Leiva'yı hafta içinde bitirmek istiyor.

Ligin başlamasına 2 haftadan az bir süre varken, yönetim artık aceleci davranıyor. Daha önce hem Liverpool hem de yıldız ön libero ile el sıkışan AslanLiverpool'un hocası Kloop'un kararsız kalmasıyla sıkıntıya düşmüştü. Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu bugün İngiltere'de olacak.

Transferde en yetkili isimlerden biri olan Nazifoğlu önce Lucas Leiva ardından Liverpool ile masaya oturacak. Galatasaraylı idareci, artık kararın verilmesini ve transfer yazışmalarının başlatılmasını isteyecek. Lucas Leiva'yla yapılacak görüşmede, hocası Kloop ile bizzat görüşmesi söylenecek.

Lucas Leiva 'tamam' dedi

29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Lucas LeivaGalatasaray ile maddi konular dahil her anlamda anlaşırken hafta içinde taraftarlara müjdeli haberin verilmesi planlanıyor. Galatasaray Yönetimi, cumartesi gününe kadarKAP açıklamasını yapıp, Leiva'yı İstanbul'a getirmeyi hedefliyor. Kısacası bugün İngiltere'de yapılacak kritik görüşmede Leiva konusu netlik kazanacak.