Deneyimli teknik adamın Salı akşamı yaptığı açıklamayla ilgili ortaya atılan iddialardan biri de yönetimden bazı isimlerin kendisinin yerine teknik direktör aradığı iddialarına tepkiydi. Yönetimin seçim kararı aldığı dönemin hemen ardından Kasım ayı ortalarında bir haber gündeme geldi.

O iddiaya göre Galatasaray kulübü adına Fransa’da yaşayan bir isim Monaco’nun eski hocası Leonardo Jardim ve menajeriyle görüştü. Bu isim Jardim ve menajerine resmi görevi olmadığını ama yeni dönemde Galatasaray’da çok büyük değişikliklerin olacağını anlattı. O dönemde Terim bu dedikoduların üzerinde durmadı. Ancak gelinen süreçte bu dedikodu bir kaç kez daha tecrübeli teknik adamın önüne çıktı. Hatta sözüne çok güvendiği bir kişi kısa süre önce, “Yönetim senin yerine hoca arıyor. Haberleri bize geldi.” dedi.

Kamuoyunu terse yatırır mı?

Başkan Cengiz, görev süresince yaptığı sürpriz çıkışlarla kamuoyunu bir çok kez terse de yatırdı. Mayıs'taki seçimde yeniden aday olması beklenen Cengiz'in yarın yapacağı açıklamaların da manşetleri belirleyeceğini söylemek bir kehanet olmaz. Arda Turan'ın transfer sürecinden sonra yönetimle teknik heyet arasındaki ilişkiler bir kez daha gerilmiş durumda. Sosyal medyada taraftarlar Terim'den yana tavır alırken, iki gündür yönetime ise istifa çağrısı yapılıyor. Cengiz ve yönetimi, Arda Turan'ın transferine onay vererek, sezon başındaki sıkıntıyı aşmıştı.

(Fotospor / Ajansspor)