Galatasaray yönetici Levent Nazifoğlu, bir televizyon programına gündeme bomba gibi düşecek özel bir röportaj verdi.

Nazifoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Antalyaspor maçında hedefimiz 3 puan almak. Şampiyonluk potasına girmek için 2. olmamız lazım. Sneijder hakkında çıkan haberler doğru değil. Sakatlığı var. De Jong da sakatlığı var ama haftaya bizimle olacaklar."

''Sneijder konusunda sıkıntı yok.''

"Sneijder ile Tudor arasında sorun yok. Yoğun antrenman programında zorlanmalar olabiliyor. Tudor'un Dursun Özbek'ten hiçbir isteği olmadı. Hoca ile çok iyi diyaloğumuz var. Aramızda sorun yok."

''Gördük efendi Beşiktaş'ı.''

"Biz Beşiktaş maçında hakem mağduruyuz ama Federasyon Başkanı'na bakıyorum plaket veriyor güle oynaya. Beşiktaş maçında penaltımız verilmiyor, mağlup oluyoruz. Sonra bu olaylara maruz kalıyoruz. Teşekkürler federasyona. Bir kere Beşiktaş'ın canı yandı. Gördünüz efendi Beşiktaş'ı."

Ali Dürüst'e çağrı

"Önümüzdeki sene bu federasyonla bu iş çok zor yürür. Federasyonda bir tane Galatasaraylı yok. Ali Dürüst'e sesleniyorum. Hiç mi vicdanın sızlamıyor? Yumruğunu masaya bir vur."

''Bir daha olursa şikayetçi olurum.''

''Taraftarların bu şekilde protestosunu kabul etmiyoruz. Bir daha olursa şahsen şikayetçi olurum.Otobüse tekme atmak, futbolculara saldırmaya çalışmak ve yumruk atmaya çalışmaları hoş değil. Bu hareketleri yakıştıramadım. Eğer bir kez daha olursa şikayetçi olacağım ve kimsede bana onu geri çektiremez."

''Bazı yöneticiler pıs pıs kenarda duruyor.''

"Bazı yöneticler pıs pıs kenarda duruyor. Olaylara müdahale etmiyorlar. Benden önce polis devreye girdi ayırdı olayı."