Galatasaray’ın Gençlerbirliği’ni deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçın ardından yönetici Levent Nazifoğlu takımının özellikle ikinci yarıdaki performansı hakkında özleştiride bulunurken, diğer yandan 3 puanın da önemli olduğunu belirtti.

Gençlerbirliği maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, "Böyle şeyler oluyor. Kolay maç yok. İkinci yarıda baya sıkıntı yaşadık. Bugün baktığınızda rakipler neredeyse 110 km koşuyor. İstanbul’dan Sakarya’ya kadar koşman lazım. Biz milli maç aralarından sonra bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz ama 3 puan almamız önemliydi. Çünkü Gençlerbirliği bu haftaya kadar maç kaybetmedi ve biz de burada 4 sezondur kazanamıyorduk. Bu açıdan güzel bir moral oldu." ifadelerini kullandı.

"Güney Amerikalı kaleciler şovu seviyor"

Muslera’nın performansına da değinen Levent Nazifoğlu, "Galatasaray kalecisi böyle performans sergilenmeli. Aslan biri bir kalecidir Muslera. İlk yarıdaki çalımına gelecek olursak, bu bir şovdur. Özgüvenli bir kaleci Muslera. Üstelik Güney Amerikalı kaleciler bu tarz şova yönelik hareketleri seviyor." dedi.

Galatasaray’ın geçtiğimiz ay gerçekleşen Divan Kurulu’nda Dursun Özbek’in açıkladığı, büyük gelirin beklendiği Riva ve Florya projeleri hakkında da konuşan Levent Nazifoğlu, "Riva ve Florya kongrelerinden açık ara farkla onay çıkacaktır. Benim üyelerle yaptığım istişareler bu yönde." dedi.

''Trabzonspor maçında 50 bin kişi olalım''

Nazifoğlu, "Sıkıntılar yaşadık. Milli aralardan sonra böyle problemler yaşıyoruz. Kayıpsız atlatmamız önemli. Artık takımlar 110 kilometreye kadar koşuyor. Bakarsanız, İstanbul'dan Sakarya'ya kadar koşmanız lazım. Trabzonspor maçında sahada bir 50 bin kişi olalım. Onlar olmazsa, olmaz. Olmaz bir etken. Bir 50 bin yapalım diyorum. Galatasaray kalecisinin böyle olması lazım. Bu şov. Biliyorsunuz bir kaleci de arkasıyla vurmuş, herkes hala onu konuşuyor. Güney Amerikalı kalecilerde var bunlar." diye konuştu.