NTV Spor'a konuşan Nazifoğlu; "Kredimiz vardı, bunları kaybettik. Bu krediyi çok önceden harcamış olduk, bundan sonra sürekli kazanmamız lazım. Taraftarımızı yeniden stada çekmek için sürekli kazanmak zorundayız. Riekerink'in durumunda tartışılacak bir şey yok. Bursa maçının skoru da etkilemez. Takımımızın hocası" dedi.

"Riekerink görevine devam edecek"

Riekerink'in yerine Fatih Terim'in göreve getirileceği iddiası hakkında da konuşan Nazifoğlu, "Fatih Terim'in, Milli Takım'In hocası. Hakkında konuşmak doğru olmaz. Şu an görevinde. Ben her maçtan sonra konuşuyorum, kameralar durur ve soru sorarsa anlatırım. Bu maçtan sonra da direkt soyunma odasına gittim ve kamera falan da görmedim. Bundan önceki konuşmalarda da muhabir arkadaşlar soru sorunca cevap verdim. Maçtan sonra canlı yayına bağlanmama kararı almıştık." ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan ve Ayhan Akman konusu

Selçuk İnan ve Ayhan Akman arasındaki krizi de değerlendiren Nazifoğlu, "Kesinlikle hocamıza karşı yapılmış bir şey yok. Selçuk ve Ayhan eski takım arkadaşı. Tamamen onla ilgili bir samimiyet. Bir şekilde araya girdik ve kriz halloldu." ifadelerini kullandı.

Sigthorsson ve Serdar Aziz hakkında da konuşan Nazifoğlu, " Kolbeinn Sigthorsson özel bir tedadi görüyor. 10 gün içinde dönmesini bekliyoruz. Kolbeinn Sigthorsson 1 yıllık kiralık oyuncumuz. Devre arasında gitmesi, gönderilmesi sözkonusu olamaz. Serdar Aziz çok önemli bir hata yaptı ama orada maçta ayakta kalan oyuncularımızdan biriydi." şeklinde konuştu.