Serhat Ulueren’in köşe yazısından öne çıkanlar şöyle:

İçlerinde en kötüsü uzak ara F.Bahçe. Hatta daha ileri gidiyorum Aykut-Aziz bu sezon el ele, dönmemek üzere giderler. Başakşehir toparlar ama geçen sezonki başarıyı yakalayamaz.

Beşiktaş kadro olarak iyi ama Milli Takım’a gidemediği için buruk olan Şenol Güneş ile yönetimin arası aylardır limoni ve Güneş sezon sonunu göremeyebilir. Üstelik Şampiyonlar Ligi’nde de yıpranacaklar. Kulübede oturacak yıldızlar arasında sorun yaşanır.

Ve sadece ‘annesinin liginde’ oynayacak olan G.Saray, sezon içinde büyük sıkıntılar yaşayacak olmasına rağmen şampiyonluğu kapabilir. Orta alandaki Tolga-Ndiaye-Fernando üçlüsüne biraz olsun Belhanda ve iyileştikten sonra Feghouli ayak uydurursa 9. haftaki F.Bahçe maçına kadar G.Saray’ın 24 puanı olabilir.

Kabul edelim, ligimizin temposu çok düşük ve maçlar sıkıcı. Ama G.Saray’ı izlerken keyif alıyorum, heyecan yaşıyorum, aynı geçen sezon Beşiktaş’ın maçlarında olduğu gibi.

Gomis’in ceza sahasındaki fırsatçılığı, Garry Rodrigues’in sprintleri ve pasları, Ndiaye’nin bindirmeleri, Belhanda’nın şık çalımları, Maicon’un kademesi, Muslera’nın güven veren kurtarışları inanıyorum ki G.Saraylılar’ı mutlu ediyor. Evet tempoları şimdilik 55-60 dakika… Evet kalelerinde bazen acemice büyük hatalar yapıyorlar, ikramlar veriyorlar ama yine de bu ligin favorisi G.Saray’dır.

ÖZBEK’İ UYARMIŞTIM

Her şeye rağmen Tudor kalsa da gönderilse de son 2 sezona oranla çok olumlu sinyaller var G.Saray’da. İlk dakikadan itibaren maça asılacaklarını, kazanacaklarını hissettiriyorlar ve rakibe korku salıyorlar.

Gelelim hafta içi yaşanan Divan Kurulu skandalına. Zamanında Dursun Özbek Başkan’ı çok uyarmıştım futboldan sıfır anlayan Levent Nazifoğlu konusunda.

Sanki Cavanda’yı, Nigel de Jong’u, Josue’yi, 1 dakika bile oynamayan Sigthorsson’u ben transfer ettim. Tüm bu fiyasko transferleri yapan Nazifoğlu utanmadan şimdi hesap soruyor.

5 aydır nerdeydin, tık yok. Tek amacı yeniden gündeme gelmek ama bu defa tam rezil oldu. Hâlâ yaptığı abuk subuk transferden aldığı iddia edilen primlerin cevabını veremiyor.