Adaylar arasında Galatasaray'la yeniden anlaşması zor gözüken Fatih Terim de var.

Foto Mercato'dan Dahbia Hattabi’ye göre Fatih Terim; Leonardo Jardim, Thiago Motta ve Laurent Blanc’la favori adaylar arasında. Lille yönetimi şu ana kadar Favre ve Blanc’le görüştü. Olumlu cevap alamadı. Sırada Jardim var. Gelecek cevaba göre Motta ile Terim’e de teklif yapılacak.

Bu arada Jeunes Footeux’ten Noe Valcke’ye göre, Terim; Lille Başkanı Olivier Letang’ın aradığı profile uygun değil. Çünkü kısa bir dönem İtalya’da Fiorentina ve Milan’da çalışmasına rağmen tüm kariyerini Türkiye’de geçirdi. Avrupa’nın 5 büyük liginde bir başarısı olmadığı için risk olarak görüldü.

Fatih Terim, Florya'da mesaide

Fotomaç'tan Savaş Çorlu'nun haberine göre, İmparator, Bodrum'daki tatilini yarıda keserek dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Camia seçimlere odaklanmışken yeni sezon planlamasının aksamasını istemeyen deneyimli çalıştırıcı kolları sıvadı. Usta hocanın kontratı 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Mevcut başkan Mustafa Cengiz "Beni düşman gören biriyle yola devam etmem" demişti. Terim kontrat bitimi olan ay sonuna kadar çalışacak. 19 Haziran'a kadar ise takım hocasız kalacak.

Kaynak: Fotomaç