Martin Linnes, Galatasaray'da 27 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. Son olarak bu numarayı önceki sağ bek Emmanuel Eboue giyiyordu. 

Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes, sarı-kırmızılı takımda alacağı sorumluluğun bilincinde olduklarını ve elinden gelenin en iyisini yapacağını bildirdi.

Linnes, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu kaydederek, "Şu zamana kadar her şey son derece profesyonelce ilerliyor. Galatasaray hakkında pek çok şey duydum. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Sorumluluğumun farkındayım ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Umarım gollerle, paslarla, asistlerle çok güzel anlara imza atarız" ifadelerini kullandı.

Norveçli milli sağ bek, hücum futboluna da yatkın olduğunu aktararak, "İleri gitmeyi seven bir oyuncuyum. Ofansif tarafımı sergilemeyi seviyorum ama asıl amacım defans hattındaki görevimi yerine getirmek, ardından hücuma destek vermek" şeklinde görüş belirtti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye attığı gol sorulan genç oyuncu, "Bir tatilden geliyorum. Norveç Ligi bitti ve bir tatile çıktım. Sonra antrenmanlarıma başladım ve şu anda kendimi iyi hissediyorum. Fenerbahçe'ye karşı 1 gol attım. Fenerbahçe de Türkiye'nin önemli camialarından. Onlara karşı gol attım ve iyi oynadığımı düşünüyorum. Bu da Türkiye'de iyi şeyler başarabileceğimin sinyallerini verdi. Sağ bek oynuyorum ama, ofansa çıkmayı seven bir sağ bekim. Molde'de birçok gol attım, umarım Galatasaray'da da birçok gol atma şansım olur" cevabını verdi.

Linnes Kampta

Posted by Galatasaray on 14 Ocak 2016 Perşembe

Denizli'ye ve taraftara övgü

Mustafa Denizli'den çok şeyler öğreneceğini kaydeden Linnes, "Mustafa Denizli çok önemli bir isim. İstatistiklere bakıldığında çok önemli başarılara imza atmış bir hoca. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum, sabırsızlıkla bekliyorum. Norveçli ilk futbolcu olacağım Galatasaray'da. Umarım en iyi şekilde Norveç'i temsil ederim ve Norveç'i taraftarlara sevdiririm" diye konuştu.

Galatasaray taraftarlarının videolarını izlediğini söyleyen Martin Linnes, "Buraya gelmeden önce Youtube'da Galatasaray taraftarlarını seyrettim. Neler yapabileceklerini biliyorum. Oyuncuları inanılmaz motive ediyorlar" diyerek sözlerini noktaladı.