''2 bin kişinin seçtiği başkanı iki yüz kişiyle deviriyorlar''

Rezillik oluyor. 2 bin kişinin seçtiği başkanı, mali genel kurullarda organize olmuş iki yüz kişiyle deviriyorlar. Sonra bir belirsizlik süreci... Şampiyonluğu kovalayan takıma içerden takılmış bir çelme. Oysa kulübe bir çeki düzen gelmiş, ödemeler düzenli yapılır olmuş, borçlarda bir azalma var. En azından kötü giden bir şey yok şimdilik.

Bunların başını çeken liseci diye bir grup var. Bunların geçim kaynağı da, varlık nedeni de Galatasaray. Ellerinden gidecek diye ödleri patlıyor. Çünkü bununla yaşıyorlar. Bunu kaptırmamak için her türlü tezgahı kurarlar. Bunun yanı sıra Mustafa Cengiz’in tavrını beğenmeyenler var. Bir de tabii kulübü iş alanı haline getirmiş olanlar var. Bunlar kulüpteki avantaları kesilir diye korktular.

Bence ne olduğunun önemi yok. Başkanı beğenmeyebilirsiniz. Ama yolu bu değil. Bin küsur imza toplarsınız, kulübü kongreye götürürsünüz. Başkan adayınız olur, plan olur, program olur, ne yapacağınız belli olur. Burada öyle bir şey yok ki! Devirelim yönetimi. Sonra. Sonrası yok. Hele bir devirelim. Futbol takımı şampiyonluğa gidiyormuş, voleybol takımı iyiymiş, borçlar ödeniyormuş umurlarında değil. Peki kim gelecek şimdi? Biri çıkar. İyi de kim? Yine bir ara dönem. Yine kısa dönem bir başkan. Yine derme çatma yönetimler. Çok açık söylüyorum bu liseci tayfa Galatasaray’ı yok oluşa götürüyor. Bu kulüp yok olur. Biter. Farkında değiller.

''Lig biter kulüp seçime gider''

Bir kaç seçenek var bence. İdari ibra diye ayrı bir ibra yasal olarak yok. Takmayıp devam edebilir ve yasal olarak olmayan bir ibradan ötürü 'ben bırakmam' diyebilir. Bu bir seçenek. Bu sefer mahkemeler, kayyumlar falan tam rezillik. Ya da seçim kararı alır Haziran’a ve lig biter kulüp seçime gider.

(Habertürk)