Belhanda'nın beklentileri karşılayamamasının sebeplerinden biri olarak alternatifsiz kalması gösteriliyor. Yönetimin de bu sebeple ara transfer döneminde bir hamlede bulunması bekleniyor. Bu konuda Kayserispor'dan Deniz Türüç'ün ismi geçiyordu. Ancak 1.91 boyundaki futbolcu, ön libero ve merkez orta saha olarak görev yapıyor.

Dün Daily Star'da çıkan bir haber, gözleri İngiltere'ye çevirdi. Liverpool'da fazla forma şansı bulamayan 21 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Marko Grujic'in Galatasaray'la temaslarda bulunduğu yazıldı. Hatta bu konuyla ilgili görüşmeler de ortaya çıktı.

JASON DENAYER ÖRNEĞİ GİBİ

Fazla forma fırsatı bulamayan Grujic, Liverpool Yönetimi'yle görüşerek kiralık olarak G.Saray'a gitmek istediğini söyledi. Ayrılma talebi olumlu karşılandı ancak İngiltere dışına çıkmaması istendi. Bu sayede oyuncunun gelişiminin daha yakından takip edileceği belirtildi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon da Jason Denayer konusunda aynı sıkıntı yaşanmış ve Manchester City onu San-Kırmızılılar'a göndermemişti. Ancak bu sezon başında sorun çözüldü ve Belçikalı  stoper, Türkiye'ye geldi.

15 GÜN İÇERİSİNDE NETLEŞECEK

1.91 boyundaki Grujic için bazı İngiliz ekiplerinin de devreye girdiği belirtildi. Hem orta sahanın ortası hem de ön liberoda görev yapabilen genç futbolcu, Younes Belhanda'yla birlikte Badou Ndiaye için de alternatif olabilecek özelliklere sahip. Ndiaye'yi de bazı İngiliz ekipleri yakından takip ediyor. Marko Grujic konusunda önümüzdeki 15 günde olumlu veya olumsuz anlamda bir yanıt alınması bekleniyor. Liverpool Kulübü inadından vazgeçerse, genç futbolcu Sarı Kırmızılı formayı giyecek. Aksi halde listedeki diğer isimlere ağırlık verilecek.

(Akşam)