İstanbul’da gerçekleşen UEFA Avrupa Kupaları kura çekiminde, Galatasaray ’ın eski oyuncularından Lorik Cana da Nihat Kahveci ile birlikte Konferans Ligi’nin kura çekimini gerçekleştirdi.

‘İstanbul doğru karardı’

Tekrar İstanbul’da olmak nasıl bir duygu?

“Çok güzel bir duygu. UEFA, kura çekimini İstanbul’da yaparak doğru bir karar verdi. Galatasaray’da oynadığım için burada çok iyi arkadaşlarım var. Her zaman İstanbul’a gelmeye çalışıyorum. Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum ve her zaman beni burada çok iyi karşılıyorlar.”

‘Büyük bir onur duydum’

Galatasaray taraftarları için yorumun?

“Kendimi onlardan biri gibi hissediyorum. Burada sadece 1 sezon kalabildim ve gerçekten takım için zor bir dönemdi ama her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım. Sarı-Kırmızılı formayı giymekten de büyük bir onur duyuyorum. Elbette planım daha fazla kalmaktı ama geride çok güzel hatıralar bıraktım.”

‘Harika katkılar yapıyor’

Siz Lazio’ya gittiniz, Muslera, Galatasaray’a geldi...

“O dönem bu benim için başka bir büyük kulübe gitmek için bir fırsattı. Bu sayede de Galatasaray’a Fernando Muslera geldi. Şu an baktığınızda bunun iyi bir seçim olduğunu görüyoruz. İyi ki gitmişim ve Muslera buraya gelmiş (Gülerek).Uzun yıllardır da Galatasaray’da forma giyiyor. Kulübe harika katkılarda bulunuyor ve ona büyük saygı duyuyorum.” 

(Fanatik)