Serie A takımlarından Napoli'nin formasını terleten yıldız futbolcu Hirving Lozano'nun kardeşi Bryan Mauricio Lozano, verdiği röportajda Galatasaray ile ilgili itiraflarda bulundu.

Son olarak ülkesi Meksika'da Pumas Tabasco'da oynayan ve bir süredir herhangi bir kulüpte forma giymeyen Bryan Mauricio Lozano, Galatasaray'ın 30 günlüğüne kendisini denemeye alacağını açıkladı.

3 KULÜPLE DAHA GÖRÜŞÜYOR

Denemede iyi performans gösterirse Galatasaray ile sözleşme imzalayabileceğinin kendisine belirtildiğini aktaran 25 yaşındaki hücumcu Lozano, Sarı - kırmızılı kulübün dışında İstanbul'dan iki, Almanya'dan da bir kulüple görüşme halinde olduğunu ifade etti.

İLK OPSİYONU GALATASARAY

Galatasaray dışındaki opsiyonları ikinci planda tuttuğunu söyleyen Lozano, ilk hedefinin sarı - kırmızılılarda kendisini kanıtlamak ve kalıcı olmak olduğunu vurguladı.

Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan ve profesyonel kariyerinde sadece 22 maçta görev yaptığı görülen Bryan Mauricio Lozano, 1 gol - 1 asist yaptı.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

(Mynet)