Galatasaray, Lucas Leiva transferinden vazgeçmek üzere... Sarı-Kırmızılılar, dün hocası Klopp’la yapacağı görüşme için kendilerinden izin isteyen Brezilyalı futbolcunun, tekrar dönüş yapmaması nedeniyle görüşmeleri durdurma aşamasına getirdi. Yönetici Levent Nazifoğlu, Leiva’ya ve Liverpool’a iyi bir teklif yaptıklarını, artık beklemeye geçtiklerini söylemişti. Kulübe yakın kaynaklar, artık Galatasaray Yönetimi’nin bu süreçten çok sıkıldığını ve bu nedenle Leiva’nın gözden düştüğünü belirtiyor. Eğer 29 yaşındaki oyuncudan bugün de ses çıkmazsa, Galatasaray bu transferden tamamen vazgeçecek.

Riekerink: Acele edin

Bu arada Sambacı’nın, Klopp’la gerçekleşen görüşmenin ardından İngiliz kulübünde kalabileceğine dair sinyaller verdiği de gelen haberler arasında. Teknik direktör Riekerink, 13 Ağustos’ta Beşiktaş’la oynanacak Süper Kupa Finali’nden önce ön libero krizinin mutlaka çözülmesini istiyor.

Alternatifi Diarra

Vazgeçilmek üzere olan Lucas Leiva transferinin alternatifi Lassana Diarra... Çok iyi bir sezon geçirdiği Marsilya’dan ayrılmak isteyen tecrübeli futbolcu için girişimler devam ediyor. Oyuncunun FIFA’dan aldığı 10 milyon Euro’luk transfer cezasının durumunu araştıran Sarı-Kırmızılılar, konunun çözülebilir olması durumunda işi bitirmek istiyor. Diarra’nın da Galatasaray’a transfer fikrine sıcak baktığı, Leiva işinin suya düşmesi halinde yönetimin hemen bu transfere odaklanacağı öğrenildi. Listede birkaç ismin daha bulunduğu, Diarra transferinde sorun çıkarsa rotanın değişeceği bildirildi.