G.Saray'da başkan adayı Duygun Yarsuvat, seçimi kazanması halinde "Prandelli ile devam etmek isteriz" dese de teknik direktör değişikliği konusunda çok önemli temaslar yapılıyor. 

Yarsuvat'ın futbolun başına getireceği Abdurrahim Albayrak, yakın dostuMircea Lucescu ile yaptığı son görüşmede yine nabız yokladı. Lucescu, Albayrak'a "Hayır" demedi ancak konuşma esnasında golcü sıkıntısı konu olunca sürpriz bir şekilde Shakhtar Donetsk'in yıldızı Luiz Adriano'yu gündeme getirdi. Edinilen bilgiye göre Rumen hoca, Galatasaray'a üstü kapalı bir şekilde Luiz Adriano'yu önerdi.

DEVRE ARASINDA SATILACAK

Lucescu "Abdurrahim sen şimdi beni bırak; Luiz müthiş golcü. Alabilirseniz böyle bir golcü alın" dedi. Albayrak ise Brezilyalı futbolcuyla ilgili bazı sorular sorduktan sonra "Hayırlısıyla seçimi kazanalım en iyisini alacağız. Galatasaray yeniden fırtına gibi esecek. İnşallah sen de o takımın başında olursun" karşılığını verdi.

Öte yandan Shakhtar Donetsk'in, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Luiz Adriano'yu devre arasında satıp para kazanmak istediği belirtildi. Geçen sezon ligde 25 maçta 20 gol atan sambacı, bu sezon ise 8 karşılaşmada yalnızca 1 kez ağları sarsabildi.