Riekerink’in ardından göreve gelen ve hep çok eleştirilen Tudor, Östersunds hezimeti sonrası topun ağzına gelmişti. O süreçte sert şekilde eleştirilmesine rağmen “Yeni transferler geldikten sonra bizi görün” diyen Hırvat çalıştırıcı, sözünü tuttu. İlk iki haftada toplamda 7 gol atıp rakiplerini bozguna uğratan Tudor’un Galatasaray’ı, dün de Sivas’a acımadı.

Tolga Ciğerci’nin önderliğinde Yiğidolar’ı deviren Cim Bom, puanını 9’a çıkarttı ve milli araya süper girdi. Sivasspor galibiyetiyle birlikte İgor Tudor da ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkarttı. Geçen sezon son 4 maçı kazanan Galatasaray, bu sezon da 3’te 3 yaparak seriyi devam ettirdi. 

3 maçta 10 gol attılar

Tudor, son olarak Mircea Lucescu’nun yakaladığı bu başarıya ulaşmış oldu. Luce, 2001-2002 sezonunda 7 maçlık seri yakalamıştı. Tudor’un hedefi, milli aradan sonra bu seriyi devam ettirmek ve geliştirmek. Aslan’ın Tudor yönetiminde en dikkat çeken özelliği ise gol sayısının zirve yapması. Cim Bom bu sezon 3 lig maçında rakip fileleri 10 kez sarstı.  

(Fanatik)