Ukrayna'da büyük başarılar elde eden, Galatasaray'ın 3. yıldızı taktığında hocası olan Mircea Lucescu, Galatasaray'ın yeni transferlerini yorumladı.

''BELHANDA ÇOK KALİTELİ'' 

Belhanda'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirtten Lucescu, ''Belhanda'yı Dinamo Kiev'den iyi biliyorum. Çok yetenekli bir futbolcu. Çok yumuşak bileklere sahip. Driplingleri çok etkili. Ayrıca karakterli bir futbolcu. Agresif de bir yapısı var. Galatasaray'a büyük katkı sağlayacaktır.'' dedi. Sneijder'in ayrılma ihtimaline bir hayli şaşıran tecrübeli teknik adam, ''Sneijder'in oyuna direkt katkısı ile Belhanda'nınki aynı değil. Sneijder bitirici vuruşları çok etkili olan bir oyuncu. Belhanda ise etkili driplingleri ile ceza sahası etrafını karıştıran, rakip defansı bozan bir oyuncu.'' diyerek Belhanda transferini yorumladı.

''GOMİS'İ İSTEMİŞTİM''

''Gomis'i 5 yıl önce St Etienne'de oynarken ben de istemiştim. Gol yollarında çözüm sunabilecek karakterde bir futbolcu.'' diye konuşan Galatasaray'ın eski hocası Mircea Lucescu, Galatasaray'ın forvet sıkıntısını Gomis ile giderebileceğini vurguladı.

''MAİCON KATKI SAĞLAYACAKTIR''

Galatasaray'ın defans hatttındaki sıkıntı için Brezilya'dan Maicon'u transfer etmesi için de, ''Maicon konusunda çok fazla bilgim yok. Ancak Brezilya, yaratıcı futbolcu kadar, sağlam stoperleri de bünyesinden çıkaran bir ülke. Kuşkusuz Galatasaray'a çok katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.