Ocak ayındaki ara transfer döneminde golcü takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Jovic'i listesine almıştı. Sırp yıldızın sosyal medya hesabından sarı-kırmızılıları takibe alması taraftarı heyecanlandırdı.

İTALYA'DAN 2 TALİP

Kiralık transferi gündemde olan 23 yaşındaki futbolcuya Çizme ekipleri kanca attı. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Luka Jovic'e İtalya'dan Milan ve Inter talip oldu.

Alexis Sanchez'i kadroda düşünmeyen Inter'in, Şilili futbolcunun transfer edilmesi durumunda Edin Dzeko'ya alternatif olarak Luka Jovic'i düşündüğü ifade edildi. Hücum hattından istenen verimi alamayan Milan'ın da 23 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiğinin altı çizildi.

REAL MADRID KARARINI VERDİ

calciomercatoweb'de yer alan habere göre; Luka Jovic son birkaç haftada gösterdiği performansla 'hazır' olduğunun mesajını verdi.

Real Sociedad'a karşı 1 gol atan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter maçında da iyi bir maç çıkaran Sırp hücum oyuncusu göze girdi. Jovic'in bu formu sonrası Real Madrid, Benzema'ya yardımcı bir isim olarak genç golcünün takımda tutulması kararını verdi.

(A Spor)