Sarı-Kırmızılılar'da son dönemde istenilen performansı sergileyemeyen Luyindama'nın bir takıma kiralık gönderilmesi kararlaştırıldı. Galatasaray Yönetimi'nin teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmeden sonra böyle bir karar alındığı öğrenildi.

STANDART LİEGE'E GÖNDERİLECEK

2 haftadır sakat olan ve Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayan tecrübeli stoperin eski takımı Standart Liege'e kiralık olarak transfer olacağı iddia ediliyor. Galatasaray Yönetimi önümüzdeki günlerde S.Liege yetkilileri ile bir araya gelecek.

SÖZLEŞMESİ 2024 YILINDA SONA ERİYOR

27 yaşındaki Kongolu stoperin, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Luyindama'nın güncel piyasa değeri ise 4.5 milyon Euro.

Bu sezon 18 maçta görev yapan Christian Luyindama, 2 yıl önce Belçika temsilcisi Standart Liege'den 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.

YEDLIN'İN DE BİLETİ KESİLDİ

Sacha Boey'un ikinci yarının ilk haftasında oynanacak Giresunspor maçına yetişeceğini de hesaba katan Terim'in DeAndre Yedlin'in biletini kesin olarak kestiği öğrenildi. Yönetimin bir türlü bekleneni veremeyen ABD'li sağ bekin menajeriyle temasa geçerek ayrılık kararını ilettiği belirlendi.

(Takvim / Onur Koçhan)