Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'ın görüşme yaptığı Henry Onyekuru ve Younes Belhanda’nın Fransız menajeri, sarı kırmızılılara Luyindama’nın yerine Terence Kongolo'yu önerdi. Championship’te forma giymek istemediği için son 2 aydır kadro dışı bırakılan Hollandalı oyuncu Kangolo'nun yeniden üst düzey forma giymek istediğini söyledi. Fransız menajer Albayrak’a, Terence Kongolo’nun rahatlıkla çok uygun şartlarda kiralanabileceğini anlattı. Ayrıca Hollandalı oyuncunun sol bekte de oynayabileceğinden bahsetti.

Hollanda Milli Takım formasını da giydi

Championship'te Huddersfield forması giyen Terence Kongolo, henüz 1 sene önce Monaco'dan 20 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Monaco da Terence Kongolo'yu Feyenoord'dan 15 milyon Euro'ya transfer etmişti. 25 yaşındaki Terence Kongolo, Hollanda Milli Takım formasını da 4 kez giyerken, bu sezon takımıyla 9 maça çıktı ve 1 asist gerçekleştirdi.

Kararı Fatih Terim verecek

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak’ın, Başakşehir maçından sonra Henry Onyekuru ve Younes Belhanda’nın menajeriyle yaptığı acil toplantı sonrasında Terence Kongolo ve gündeme gelen diğer isimlerle ilgili son kararı Fatih Terim verecek. Kulübün içinde bulunduğu mali kriz yüzünden Fatih Terim’in menajerler tarafından önerilen oyuncuları istemese de, zorunlu olarak bazı isimlere evet diyebileceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor