Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın deplasmanda Medicana Sivasspor'a yenildiği maçın oynandığı sırada ve sonrasında iki takımın taraftarları arasında olaylar çıktı.
 
Emniyet güçlerinin müdahalesiyle yatıştırılan olaylarda 3 taraftar, haklarında yasal işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. Arbede sırasında yaralanan bir taraftara ambulansta müdahale edildi. Bir polis memuru da hafif şekilde başından yaralandı.

SİVAS TRİBÜNLERİ KÜFÜR YAĞDIRDI

Sivassporlu taraftarlar maç boyunca Galatasaraylı futbolculara ve maçın hakemine toplu olarak küfür etti. Maç sonunda ise elenmeyi sindiremeyen bazı taraftarlar soyunma odalarını basmak istedi. 

Sivas taraftarı son dakikalarda Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Yasin Öztekin'e tepki gösterdi. 

Taraftarlar, penaltı pozisyonunda Cicinho'nun müdahalesinde yerde kalan Yasin'e küfürlü tezahüratlarda bulundu. Tribünleri Sergen Yalçın'ın yardımcıları ve Aatıf sakinleştirmeye çalıştı. Dakikalar sonra bu kez Galatasaray yedek kulübesinin arkasında bulunan Sivasspor taraftarı Galatasaray Teknik Dİrektörü Hamza Hamzaoğlu'na sözlü tacizde bulundu ve bir anda tansiyon yükseldi. Bunun üzerine emniyet güçleri Galatasaray kulübesinin etrafına geniş güvenlik önlemleri aldı.