Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski,  takımdan ayrılma isteğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye ileten vatandaşı  Kevin Grosskreutz'un birkaç gün rahat bırakılması gerektiğini ve bu sürecin  ardından gerekirse fikrini değiştirmesi için arkadaşı ile konuşacağını söyledi. 

Ayrılma isteğini iletmesinin ardından Grosskreutz ile konuşamadığını  anlatan deneyimli futbolcu, "Grosskreutz ile kulüp arasında geçen diyaloğu tam  olarak bilmiyorum. Bana göre en önemli şey birkaç gün Kevin'i rahat bırakmak.  Ondan sonraki süreçte kulüp onunla görüşecektir. Gerek olursa ben de kendisiyle  görüşüp, olayın olumlu hal alması için çaba gösteririm" ifadelerini kullandı. 

Bursaspor karşılaşmasını yorumlayan Podolski, "İlk yarı çok kötüydük  ama bazı bölümlerde iyi şeyler gösterdik. Genel olarak baktığımızda ilk yarı  takım olarak kötü bir görüntü sergiledik. İkinci yarıda bu tamamen değişti.  İkinci yarının çok önemli bir kısmında oyunu domine eden taraf bizdik. Ben de güzel bir gol attım ve iyi bir asist yaptım" diye konuştu. 

"Yeni bir seri başlatacağız" 

Golcü futbolcu, son 3 haftada kazanamamalarının üstlerinde baskı  oluşturduğunu vurgulayarak, "Geçtiğimiz haftalarda maçları kazanamıyorduk. Bu  durum üzerimizde bir baskı oluşturdu. Umarım bundan sonraki süreçte, kazandığımız  galibiyetin öz güveniyle yeni bir seri başlatacağız ve geleceğe daha ümitli  bakacağız" şeklinde görüş belirtti. 

Muslera: "Galibiyet neşe ve huzur getirdi" 

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ise kötü gidişi  değiştirmek ve kendi sahalarında önemli bir galibiyet almak için sahaya  çıktıklarını ve kazanmalarının kendilerine çok iyi geldiğini dile getirdi. 

Yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli'nin zamana ihtiyacı olduğunu  vurgulayan Muslera, "Çok ihtiyacımız olan üç puanı aldık. Galibiyetin önemi  inanılmazdı. Kötü gidişi durduracaktı. Futbol neşeli bir oyun. Neşeli ve huzurlu  olduğunuzda daha güzel oluyor. Bu galibiyet neşe ve huzur getirdi" diye konuştu.