Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbinin son dakikalarında top toplayıcıyla arasında bir gerilim yaşanan Tayfur Bingöl açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray, Beşiktaş'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların rakibini 2-1 yendiği mücadelenin son dakikalarında Beşiktaşlı Tayfur Bingöl ile top toplayıcı arasında gerilim yaşandı. Tayfur Bingöl maçın ardından yaşananları şu ifadelerle özetledi:

"Futbolcuların reaksiyonları, maç içinde yüksek olur. Karşı top toplayıcı çocuk, 'Ayağımdan topu al' dedi, 15-20 metre var. Biz bir arma taşıyoruz. Böyle seviyede futbol oynanan yerlerde bunun eğitimi verilmeli, azaltılmalı. Oyunu duraklatmak amaçlı top verilmiyor"

OLİVEİRA HEPİMİZ İÇİN KAZANDIK

Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Morutan'dan kötü haber Galatasaray'ın kiralık futbolcusu Morutan'dan kötü haber

Galatasaray forması giyen Sergio Oliveira, 2-1 kazanılan Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Portekizli futbolcu, "Kendim hakkında değil, tüm takım için konuşacağım. Harika bir maçtı. Taraftarlarımız, kulüpteki arkadaşlarımız galibiyeti hak ediyordu. Hepimiz için kazandık. Bu sadece 3 puan. Şimdiden bir sonraki maçı düşünüyoruz" dedi.

Oliveira, ayrıca, "Önemli olan skor değil, 3 puan. Biz sonuna kadar savaşacağız. Fırsatları kaçırabiliriz ama en önemli şey 3 puanı almak" diye konuştu.

(Sporx)