Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, Inter'den önce Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Porto gibi kulüplerin de Brezilyalı sol beki Galatasaray'dan istediğini açıkladı.

Satın alma opsiyonuyla birlikte Galatasaray'dan Inter'e giden Telles'in haklarının Milano kulübü tarafından alınacağını belirten Fernando Otto; "Alex, Inter'de iyi oynuyor. Son iki maçı farklı nedenlerden ötürü kaçırdı. Palermo maçında ufak sakatlık sorunları vardı. Roma maçında ise Roberto Mancini'nin teknik tercihiydi. Alex bana, Inter'de mutlu olduğunu söyledi. Mancini ve Sylvinho ile beraber çalıştığı için çok mutlu. İkisinden de pekçok şey öğreniyor. Mancini ile aralarındaki ilişki muhteşem. Mancini, onu Gremio'da oynarken bile takip eden biriydi zaten" ifadelerini kullandı.

Otto; "Alex Telles kendini daha da geliştirmek zorunda. Mesela, daha fizikli bir oyuncu olmalı. Bu konuda kendini sürekli geliştiriyor ama daha fazlası lazım." diyerek sözlerini sürdürdü.

"INTER'DEN BAŞKA MADRID VE PORTO"

Inter'in satın alma opsiyonuyla ilgili yorum yapan Otto; "%100 olarak Inter bunu kullanacak diyemeyiz. Şu anki emareler, Inter'in bu hakkını kullanacağı yönünde. Zamanı gelmeden ve gerçekleşmeden emin olamayız." dedi.

Fernando Otto, geçtiğimiz yaz Telles için Galatasaray'a gelen tek teklifin Inter'den olmadığını belirterek; "PSG'nin teklifini herkes duydu. Ayrıca, Real Madrid ve Porto'dan da teklifler vardı. Fakat, Galatasaray kiralama opsiyonuyla satmak istemedi. Sonrasında Mancini geldi ve Galatasaray ile kurduğu ilişkilerin de faydasıyla ikna etti, fark yarattı." sözlerini kullandı.

Henüz Brezilya milli takımında oynamayan Telles'in İtalya adına oynamayı da düşüneceğini belirten Otto; "İki önemli futbol ülkesi. Telles de Inter gibi muhteşem bir takım için oynuyor. Alex'in her iki takıma çağrılma olasılığı var. Brezilya veya İtalya, hangisi olacak göreceğiz. Hangi milli takımı seçerse seçsin, Alex Telles fark yaratacak bir oyuncu olacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.