Galatasaray'ın yarın akşam Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus'la yapacağı maç kadar Real Madrid'in Kopenhag'la yapacağı maç da önem taşıyor.

Real Madrid teknik direktörü Ancelottti, Kopenhag maçına tam kadro gitmeye karar verdi. Ancelotti Ronaldo ve Bale'i de kadroya dahil etti. Bu haber Kopenhag'ın yenilmesi halinde Juve'yi yenemese bile Avrupa Ligi'ni garanti altına alacak Galatasaray'ı sevindirdi.

Sarı Kırmızılılar'ın Avrupa şansının devam etmesi için Juventus maçından galibiyetle veya en az beraberlikle ayrılması gerekirken Real Madrid'in de Kopenhag deplasmanından en az 1 puanla dönmesi gerekiyor. Daha önce liderliği garantileyen İspanyol ekibinin Danimarka deplasmanında mücadele edeceği maç kadrosu ise bugün belli oldu. İşte Real'in kadrosunda yer alan isimler:

Kaleci: Casillas, Diego Lopez, Jesus Fernandez
Defans: Pepe, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Llorente
Orta saha: Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di Maria, Isco, Illarramendi
Forvet: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jese, Morata

Ronaldo rekor için sahada

Cristiano Ronaldo sonucu Galatasaray’ı yakından ilgilendiren Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag-Real Madrid maçıyla birlikte sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon gol rekoru kırma peşinde olan Cristiano Ronaldo önceki hafta Real Madrid’in, Galatasaray’la oynadığı maçta sakatlığı yüzünden görev yapamamıştı. Dünyaca ünlü oyuncu bu sezon Devler Ligi’nde forma giydiği 4 maçta rakip fileleri 8 kez havalandırdı.