Ocak ayında Teknik Direktör Fatih Terim'in alınmasını istediği 2 santrafor için gelir elde etmek zorunda olan Galatasaray'da Maicon'un ayrılığı planlanırken Brezilyalı oyuncunun ailesi de bunu destekliyor. Eşi Ursula ile ayrılık arefesinde olan Maicon'a destek olmak için gelen anne ve babasının halen İstanbul'da olduğu ortaya çıktı.

Maicon'un anne ve babasının da tecrübeli stoperin Brezilya'ya dönmesi ve kariyerini ülkesinde sürdürmesini istediği öğrenildi.

Maicon'un ailesinin Brezilyalı stopere görüşünü açıkça dile getirdiği ve Galatasaray'da beklenen ayrılık için 5-6 milyon euro civarında bir teklif için menajerinden gelecek haberler beklenmeye başlandı.

Galatasaray'da Maicon'da Flamengo kancası

Galatasaray'ın 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sao Paulo takımından transfer ettiği Maicon, Ocak ayında takımdan ayrılabilir. Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerine transferi son anda yatan Maicon için bir transfer iddiası Brezilya'dan geldi. 

Haberde Flamengo takımının Maicon için Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia edilirken Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin ilgisinden de bahsedildi. Hatırlanacağı üzere Galatasaray yönetiminin Ocak ayında transfer yapabilmesi için öncelikli olarak futbolcu satışı yapması gerekiyor.

Futbol Arena Özel