2 haftadır Galatasaray'ın transferi için yoğun uğraş verdiği ve her konuda anlaşma sağladığı Maicon için taraftarlar artık gün sayıyor...

Geçen sezon en büyük sıkıntıyı savunmada yaşayan Cim Bom'da, Brezilyalı stoperin ilaç olması beklenirken; onu en iyi tanıyan isim yani babası açıklamalar yaptı.

Objektif bir gözle Maicon'u değerlendirmesini istediğimiz Maurides Roque, bu hafta oğlunun İstanbul'da olacağını müjdeledi.

'Herkes Galatasaray'ı bilir' 

Roque, "Maicon bir aksilik olmaması durumunda bu hafta İstanbul'a gelecek ve Galatasaray'a imzayı atacak. Onun Türkiye'de başarılı olacağından eminim. Galatasaray herkes tarafından bilinen ve birçok Brezilyalı futbolcunun daha önce forma giydiği bir kulüp. Maicon, lider karakterli, korkusuz ve Sao Paulo'da kaptanlık yapmış bir isim. Orada da çok sevildi. Şimdi aynı etkiyi Galatasaray'da da yapacaktır" dedi

'İstanbul güzel şehir' 

Maicon'un beklentileri karşılayacak kalitede olduğunu vurgulayan Maurides Roque, "Oraya uyum sağladıktan sonra taraftarların gözünde idol olacaktır. Galatasaray'da Felipe Melo nasıl bir etki yarattıysa, aynısını belki de daha fazlasını yapacağına inanıyorum. İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğunu biliyorum. Umarım ben de oğlumu ziyarete geldiğimde bu kenti gezme şansını elde edeceğim. Kesinlikle şunu düşünüyorum, oğluma herkes hayran kalacak" ifadelerini kullandı.

Fanatik