Birçok farklı taktik ve oyuncuyu deneyerek, geleceğin takımını kurmak istediğini belirten İtalyan hoca, sarı-kırmızılıların tecrübeli ismi Gökhan Zan'ı ise uzun süredir kullanmadı.

Son dönemde Aurelien Chedjou'nun da sakatlığı nedeniyle stoper ikilisi olarak Semih Kaya ve Hakan Balta ikilisine görev veren 49 yaşındaki antrenör, Gökhan Zan'ı sakatlığı olmamasına rağmen yedekler arasına bile almadı. Sezonun başında G.Saray ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan 32 yaşındaki savunmacı, son 8 mücadeleyi tribünden seyretmek zorunda kaldı.

FELIPE MELO İLE KAVGASI YAKTI

Son olarak 22 Şubat günü oynanan Beşiktaş derbisinin son 9 dakikasında görev alan deneyimli oyuncunun, takımdan gönderilecek isimler arasına girdiği belirtildi. Derbi sonrasında Felipe Melo ile idmanda bir gerginlik yaşayan Gökhan Zan'ın, bu olay sonrasında hocasının gözünden düştüğü ve İtalyan antrenörün gönderilmesi yönünde rapor verdiği kaydedildi.

Kariyeri boyunca sakatlıkları ile gündeme gelen  1,91'lik stoper, sarı-kırmızılı forma ile bu sezon 15 mücadelede, 1102 dakika görev aldı.  Takımdaki 5. stoper konumuna düşen Gökhan Zan'ın da, sarı-kırmızılılardan ayrılması beklenen oyuncular kervanına katılmaya hazırlandığı belirtildi.

Sporx